Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3
 • Structured Cabling System

  De la mediile de afaceri și până la cele industriale, avem experiență în tot ceea ce înseamnă sisteme de cablare și pregătirea infrastructurii IT pentru afacerea Dumneavoastră. Putem planifica, proiecta și dezvolta orice soluție de comunicații pentru date și voce.

  mai mult...
 • Security

  Fie că aveți nevoie de detecție externă, de securizarea clădirii sau a anumitor zone cheie, ori de un sistem de control acces si pontaj pentru angajați, vă putem recomanda cea mai bună soluție, pe care o instalăm și îi asigurăm întreținerea de către personalul nostru specializat.

  mai mult...
 • Audio - Video

  Echipamentele audio-video evoluează zilnic și cele mai bune soluții sunt mereu în atenția noastră. Consultanță, suport tehnic sau instalare: dispunem de oamenii și tehnologia ce vă asigură o comunicare eficientă în orice situație.

  mai mult...

Despre Noi

Activăm ca și companie din anul 2005. Experiența noastră, a fondatorilor, a început cu cinci ani înainte de a se concretiza proiectul RedDot. Astăzi ne bucurăm că putem oferi produse, servicii și soluții integrate adaptate la cerințele specifice de business, incluzând proiectare, instalare și întreținere a infrastructurii de voce, imagine și de date.

Flexibilitatea este un atu al companiei noastre, astfel că, suntem capabili să dimensionăm expertiza noastră la cerințele pieței și cererilor concrete oferind cele mai bune produse și servicii, la momentul și prețul potrivit.

Între domeniile în care vă punem la dispoziție așii din mânecă se află sistemele de cablare structurată, serviciile profesionale legate de rețele și comunicații, infrastructură audio și video, sisteme de securitate, Smart Home și clădiri inteligente.

Pentru toate aceste domenii avem calificare și expertiză internațională astfel încât nevoile individuale și specifice ale clienților noștri vor fi complet satisfacute: certificare din partea MolexPN și 3M pentru sistemele de cablare structurată, servicii profesionale pentru routere, switch-uri și alte echipamente de comunicații de date cu SLA de 4h sau mai puțin, sisteme de adresare publică, videoconferințe, integrare audio / video, CCTV, control acces și alarme (autorizare), Smart Home și expertiză în domeniul Intelligent Building.

Servicii

La RedDot ne propunem să vă oferim cele mai noi tehnologii pentru a vă garanta siguranța și puterea de dezvoltare și creștere economică. Totodată ne specializăm continuu pentru a fi capabili să creăm și să livrăm soluții autentice și reale, să fim mereu înaintea schimbării și să avem clienți mulțumiți. .

Servicii IT

Professional Service

Servicii profesionale în domeniul comunicațiilor, rețelelor, serverelor, caselor de marcat, sistemelor audio video, etc. Personal profesionist cu experiență și expertiză unică în infrastucturi.

Structured Cabling

Sisteme de cablare structurată, certificate conform standardelor în vigoare

Security

Detecție externă - internă; securitate în clădire și perimetru; sisteme de securitate și de alarmă sau control acces; Suport, mentenanță, întreținere cu autorizare IGPR.

Audio

Sisteme și echipamente profesioniste de comunicare audio atât pentru utilizare zilnică (telefonie, rețele interne, etc.) cât și săli sau evenimente call-conference, etc.

Video

Comunicare video de înaltă tehnologie, sisteme video de control, comunicare zilnică ori dotare săli conferințe, evenimente, ecrane led, plasmă, LCD, video și retro-video projector, etc.

Audio-video Rentals

Închiriere echipamente audio-video pentru evenimente de calitate: proiectoare, ecrane de proiecție, tv plasmă și lcd, sisteme de sonorizare, mixere, microfoane cu și fără fir, sisteme de traducere simultană, etc.

Smart House

Proeictare, montare și suport pentru echipamente de automatizare și control ale casei: ecrane tactile de control al iluminării, rulourilor, climatizării, sistemelor audio-video, securității, etc, inclusiv cu acces de la distanță;

New Idea

Elaborare şi implementare strategii de automatizare de la distanță ori in-house pentru control și comunicare multi-media.

Support

Sprijin 24/7 prin Centru Operațiuni Rețea (COR) și Help Desk, augmentare de personal pentru operațiunile on-site sau off-site sau în gestionarea serviciilor cu nivele diferite de acces și intervenție.

 • desktop

Structured Cabling System

De la mediile de afaceri și până la cele industriale, avem experiență în tot ceea ce înseamnă sisteme de cablare și pregătirea infrastructurii IT pentru afacerea Dumneavoastră. Această structură este de o reală importanță, are cel mai lung ciclu de viață și reprezintă fără îndoială baza oricărei afaceri. Orice companie necesită o atentă planificare a rețelei și a componentelor acesteia (cabinete de date, sisteme de alimentare, răcire și detecție, routere sau switch-uri) pentru a da dovadă de flexibilitate și adaptabilitate în toată activitatea ei, indiferent de nevoie. Putem planifica, proiecta și dezvolta orice cerință de comunicații pentru date, voce sau imagine. Mai mult, pe lângă proiectarea inițială vom testa și certifica orice sistem instalat, oferindu-vă garanția calității pentru servicii și produse.

Security

Cu toate că securitatea este o componentă esențială din punctul de vedere al afacerilor și nu numai, ea este adesea ignorată. Sistemele de securitate vă protejează atât bunurile, casa ori afacerea, cât și viața Dumneavoastră, a familiei, a colegilor sau a angajaților. Sub nicio formă acest aspect nu trebuie neglijat, oricât de mică ar fi afacerea Dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de detecție externă, de securizarea clădirii sau a anumitor zone cheie, ori de un sistem de control acces si pontaj pentru angajați, vă putem recomanda cea mai bună soluție dintr-o gamă largă de produse, pe care o instalăm și îi asigurăm întreținerea cu personal specializat. Pentru noi, performanța sistemelor de securitate este foarte importantă, iar acestea sunt personalizate în funcție de fiecare nevoie de securitate sau supraveghere.

 • desktop
 • desktop

Audio - Video

Cu o experiență de peste 10 ani în sistemele multimedia, suntem conștienți de importanța unui sistem audio-video eficient, în procesul de comunicare. Pornind de la ultima tehnologie apărută pe piață și consultând atent nevoile Dumneavoastră, vă vom putea oferi cea mai bună soluție pentru ca procesul comunicațional să se poată desfășura fără probleme. Fie că este vorba de consultanță, suport tehnic sau instalare, dispunem de oamenii și tehnologia care vă asigură o comunicare eficientă în orice situație. Mai mult, pentru acele momente în care sunteți constrânși de buget, noi vă putem pune la dispoziție echipamente audio - video pentru diferite tipuri de evenimente sau momente artistice (conferințe, lansări de produse, evenimente corporate, team-buildings, etc.).

Case inteligente

Alegerea unei case inteligente vă oferă: sisteme de control centralizate, ce se pot integra împreună cu diferite tehnologii; ecrane tactile ce pot fi folosite pentru a accesa și controla sistemul de iluminat, rulourile, clima ori sistemul audio-video, de securitate și de incendiu. Mai mult, controlul se face foarte ușor, printr-o interfață simplă, centralizată. Toate acestea sisteme pot fi gestionate cu ajutorul unui touchpanel, o tastatură (locală sau de la distanță), ori de iPad-ul, telefonul sau televizorul dumneavoastră. Controlul total este întotdeauna la îndemână.

 • desktop

Portofoliu - Clienți

critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic


Începeți chiar acum !

Fiecare secundă pierdută înseamnă un client pierdut !
Nu lăsați timpul să lucreze în defavoarea Dumneavoastră !
Afacerea Dumneavoastră are nevoie de servicii de IT, securitate a datelor, a personalului ori mijloace de comunicare audio-video chiar acum!

Pentru a vă ajuta să dezvoltați afacerea Dumneavoastră mai bine, mai repede, mai profesionist dar, mai ales, mai profitabil,
trimiteți-ne chiar acum, un e-mail la reddot@reddot.ro
sau un SMS la 0744....
sau un mesaj pe contul nostru de pe Facebook
cu "DETALII IT" și vă contactăm imediat!

 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop