Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3
 • Rack-uri Gunko

  Distribuitor unic in România al rack-urilor Gunko, RedDot vă oferă consultanță, strategie, implementare, mentenanță și garanția unor produse de excepție produse de concernul IT.

  mai mult...
 • Structured Cabling System

  De la mediile de afaceri și până la cele industriale, avem experiență în tot ceea ce înseamnă sisteme de cablare și pregătirea infrastructurii IT pentru afacerea Dumneavoastră. Putem planifica, proiecta și dezvolta orice soluție de comunicații pentru date și voce.

  mai mult...

Rack-uri Gunko

Infiintat in 1974, grupul Gunok include companii si fabrici din domeniul prelucrarii metalelor. In 2005 ia fiinta Gunko Industrial, in cadrul grupului, cu rolul de a produce tehnologie moderna, infrastructura integrata si produse IT de inalt standard calitativ. In 2010 Gunko Industrial devine primul producator mondial cu certificare TSE pe standarde EN pentru productia rack-urilor de 19 inchi. Astazi produsele Gunko intra in exclusivitate pe piata romana, prin partenerul clujean RedDot.

„Experienta de peste 12 ani in domeniul IT ne-a indreptat in mod natural spre produse tot mai competitive, mai moderne si mai fiabile. In acest context propunerea rack-urilor Gunko, pentru clientii carora le-am realizat structuri complexe de date, a fost una corecta si mai ales profitabila. Structurate pe 7 categorii diferite de exploatare: Elegant Pro, Elegant Net, Server Rack, Open Rack, Elegant Wall, Wall Rack si Soho, rack-urile Gunko si accesoriile acestora sunt baza unui establishment de date performant, orice companie sau institutie avand nevoie de o astfel de infrastructura.„ afirmă Mircea Pop, manager vânzări RedDot.

Rack-urile Gunko sunt produse in conformitate cu standardele internationale si ies din fabrica intr-o gama larga de optiuni si variante, adaptate necesitatii actuale a structurilor de baza de date moderne. Fiecare din produse acopera in mod unic, cererea de echipament IT prin dimensiunile, accesabilitatea, fiabilitatea si structura de care dispun.

„Alegerea produselor Gunko pentru clientii nostri a venit ca urmare a rapoartelor de profitabilitate si fiabilitate pozitive pe care le-am inregistrat in ultimul timp. Alegerea RedDot ca unic distribuitor in Romania a produselor si accesoriilor rack Gunko de catre reprezentantii concernului turc a fost concluzia unui parteneriat startegic dezvoltat in timp si care a avut la baza expertiza companiei noastre in dezvoltarea solutiilor IT complexe atat pentru stocarea cat si pentru transmisiile de date” adaugă managerul RedDot.

Servicii

La RedDot ne propunem să vă oferim cele mai noi tehnologii pentru a vă garanta siguranța și puterea de dezvoltare și creștere economică. Totodată ne specializăm continuu pentru a fi capabili să creăm și să livrăm soluții autentice și reale, să fim mereu înaintea schimbării și să avem clienți mulțumiți. .

Servicii IT

Rack-uri Gunko

RedDot este distributior unic în România al rack-urilor produse de concernul IT Gunko. Expertiza, proiectare, optimizare, achiziție, montare, supervizare, monitorizare și garanție.

Structured Cabling

Sisteme de cablare structurată, certificate conform standardelor în vigoare

Security

Detecție externă - internă; securitate în clădire și perimetru; sisteme de securitate și de alarmă sau control acces; Suport, mentenanță, întreținere cu autorizare IGPR.

Audio

Sisteme și echipamente profesioniste de comunicare audio atât pentru utilizare zilnică (telefonie, rețele interne, etc.) cât și săli sau evenimente call-conference, etc.

Video

Comunicare video de înaltă tehnologie, sisteme video de control, comunicare zilnică ori dotare săli conferințe, evenimente, ecrane led, plasmă, LCD, video și retro-video projector, etc.

Audio-video Rentals

Închiriere echipamente audio-video pentru evenimente de calitate: proiectoare, ecrane de proiecție, tv plasmă și lcd, sisteme de sonorizare, mixere, microfoane cu și fără fir, sisteme de traducere simultană, etc.

Smart House

Proeictare, montare și suport pentru echipamente de automatizare și control ale casei: ecrane tactile de control al iluminării, rulourilor, climatizării, sistemelor audio-video, securității, etc, inclusiv cu acces de la distanță;

New Idea

Elaborare şi implementare strategii de automatizare de la distanță ori in-house pentru control și comunicare multi-media.

Support

Sprijin 24/7 prin Centru Operațiuni Rețea (COR) și Help Desk, augmentare de personal pentru operațiunile on-site sau off-site sau în gestionarea serviciilor cu nivele diferite de acces și intervenție.

 • desktop

Elegant Pro

Seria de rack-uri IT elegante oferă o soluție de management permanent al sistemelor si cablurilor de rețea. Gama unică, flexibilă și extinsă reprezintă abordarea ideală pentru suportul unor rețele și aplicații de servere complexe.

Elegant Net

Rack-urile IT Elegant NET sunt concepute pentru instalarea unor echipamente de date și telecomunicații complexe, respectiv pentru conexiunile acestora. Utilizate în mod frecvent pentru structuri de date cablate în medii de tip office, în săli de servere ori data-center mici sau mari, Elegant NET sunt produsele ideale pentru afacera dumneavoastră.

 • desktop
 • desktop

Server Rack

Concepute pentru sisteme de rețea ori servere de mare capacitate, Server Rack sunt compatibile cu echipamentele de 19" oferite de oricare din producătorii mondiali: DELL, Compaq, HP sau IBM și prin mărimea între 26U și 47U cu capacitate de până la 1500kg, oferă depozitare sigură pentru echipamentele din centeele de date de înaltă densitate.

Open - Rack

2 & 4 - Post Open Frame Rack oferă soluții de stocare pentru variate echipamente de IT și răspunde solicitărilor crescute ale unor instalări de cablaje și echipamente telecom de densitate crescută. Cele mai importante caracteristici sunt răcirea și accesibilitatea la echipamentele stocate.

 • desktop
 • desktop

Elegant Wall

Atunci când nu aveți nevoie de un ansamblu complex sau nu dispuneți de spațiul pentru un rack complet, acest model este ideal datorită dimensiunilor reduse. Rack-urile Elegant Wall sunt create într-o gamă largă de opțiuni de montare și sunt adresate stabilimentelor cu necesități reduse în privința echipamentelor de rețea, precum hoteluri, mall-uri, cinematohrafe, stații de benzină, birouri, etc.

Soho - Rack

Multe dintre business-case-uri nu necesită sau nu au disponibil un spațiu faorte mare pentru stocări date ori echipamente de rețea. În aceste cazuri, soluția SO-HO Rack este absolut suficientă pentru montarea unor echipamente de 19" într-un interval de 07U până la 12 U și o capacitate de până la 30kg. Ergonmice și fiabile, rack-urile SO-HO sunt soluția ideală pentru afacerile mici și mijlocii.

 • desktop

Portofoliu - Clienți

critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic
critic


Începeți chiar acum !

Fiecare secundă pierdută înseamnă un client pierdut !
Nu lăsați timpul să lucreze în defavoarea Dumneavoastră !
Afacerea Dumneavoastră are nevoie de servicii de IT, securitate a datelor, a personalului ori mijloace de comunicare audio-video chiar acum!

Pentru a vă ajuta să dezvoltați afacerea Dumneavoastră mai bine, mai repede, mai profesionist dar, mai ales, mai profitabil,
trimiteți-ne chiar acum, un e-mail la reddot@reddot.ro
sau un SMS la 0740 105 715
sau un mesaj pe contul nostru de pe Facebook
cu "DETALII IT" și vă contactăm imediat!

 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop